Valberedningen tar nu emot intresseanmälan för styrelsearbete

Hej Grannar och Medlemmar i Brf Spettet8!

Hej,

Valberedningen tar nu emot intresseanmälan för styrelsearbete!

Som styrelseledamot har du en fantastisk chans att lära känna dina grannar bättre och direkt påverka din boendemiljö. Dessutom får du insyn i hur bostadsrättsföreningens ekonomi förvaltas och styrs – vilket kan ha stor betydelse för värdet av din bostad vid en framtida försäljning.

Att vara styrelseledamot är ett förtroendeuppdrag med stor frihet och ansvar, där man arbetar för föreningen och medlemmarnas bästa. Styrelsen väljs på den ordinarie föreningsstämman. Ett styrelseuppdrag är minst ett år långt och arbetet sker kontinuerligt under året. Bland många positiva saker är allt man lär sig och allt man faktiskt kan påverka och förbättra!

Vet du redan nu att du är intresserad?
Vill du veta mer om styrelsearbete?
Har du någon du vill nominera?

Välkommen att höra av dig till valberedningen!
Skicka ett mejl eller slå oss en signal. Vi pratar gärna styrelse och svarar på alla frågor efter bästa förmåga.

Vänliga hälsningar,
Valberedningen Brf Spettet8
valberedning@spettet8.seHero Khola
070-454 73 88
Hornsgatan 154

Tomas Wallner
070-251 38 37
Hornsgatan 154